top of page

Misija i

Vizija

Misija našeg preduzeća je ponuditi kvalitetnu, ekonomičnu i originalnu uslugu izvođenja građevinskih radova.

Vizija preduzeća STANOGRADNJA INTERHOME d.o.o. je napredak u eminentnu građevinsku firmu koja svojim znanjem, iskustvom i tehnologijom može pružiti najzahtjevnije usluge izvedbe građevinskih radova.

INTERHOME

Osnovana davne 2004. godine u Čelincu, s.p. "SRDIĆ" je svoj poslovni put započela kao mala porodična firma koja je 2020. godine prerastla u kompaniju pod današnjim imenom "STANOGRADNJA INTERHOME". Od 2004. do danas, mnogo toga se promijenilo, ali ne i naša ideja vodilja – graditi kvalitet i povjerenje.

Gotovo deceniju i po iskustva u izgradnji kuća, namjenskih objekata, renoviranja, polaganja estriha te finih završnih radova smo stekli kontinuiranim ispunjavanjem, kako potreba svojih klijenata, tako i savremenih standarda kvaliteta.

 

 

Zašto izabrati nas?

Trudimo se da zadovoljstvo kupaca bude na zavidnom nivou i da preporuka bude naš najbolji marketing. Osim toga, posebno razvijamo odnos sa kupcem od samog početka saradnje. Za nas je kupac najbitniji saradnik, a uz naše edukativno djelovanje, kupac stiče dosta znanja iz ove oblasti tako da svoje ideje može da pretoči u realnost, ali sa raspoloživim i planiranim finansijskim sredstvima.

Uz kvalitetnu saradnju i odgovoran odnos, svojim kupcima garantujemo visok nivo tehničkih usluga, vrhunski kvalitet gradnje i uknjiženu nepokretnost, po sistemu „ključ u ruke“, kao gotov proizvod.

Celinac

bottom of page